top of page

WORKSHOPS

website foto workshop.jpg

Is hondenfotografie compleet nieuw voor jou of ben je al even bezig maar kom je niet verder, dan is het mogelijk om een workshop bij mij te boeken. 

WAT HOUDT EEN WORKSHOP IN?

Al mijn workshops zijn privé workshops, waarbij jij de enige deelnemer bent (Wil je de workshop graag samen volgen met een bekend, dan is dit ook mogelijk). Op deze manier kan de workshop helemaal aangepast worden aan jouw wensen. We ontmoeten elkaar op een locatie, dit kan zowel in de stad als de natuur zijn, en ik laat je zien hoe je te werk kan gaan tijdens een fotosessie.

Bij het boeken van de workshop is er de mogelijkheid om te kiezen tussen enkel een fotografieworkshop of een combinatie van een workshop en mijn editing workflow boek.

Jayda  .jpg
workshop foto-wbe.jpg

WAT KOMT ER AAN BOD?

Voorafgaand aan de workshop mag je aangeven waar jij graag meer over wil leren of waar je tegenaan loopt. Onderwerpen die veelal aan bod zullen komen bij de workshop zijn het instellen van de camera, het uitkiezen van een locatie, omgaan met verschillende soorten licht en de aansturing van het model. Tijdens de workshop krijg je de kans om 2 modellen te fotograferen onder begeleiding van mij. 

COMBINATIE PAKKET

Ook nieuwsgierig naar de nabewerking van foto's? Dit onderwerp komt niet aan bod in de praktijk tijdens de workshop. Wel is het mogelijk om een workshop te boeken in combinatie met mijn boek over nabewerking (let op, dit boek is in het Engels geschreven). Na afloop van de workshop kan je dan zelf aan de slag met de nabewerking. Ook mag je 3-5 foto's naar mij sturen voor een uitgebreide feedback

PSD_10.jpg

OPTIES

AANVRAAG WORKSHOP

Wil jij graag een workshop volgen? Vul dan het aanvraagformulier in. Binnen 4 werkdagen ontvang je bericht van mij of en wanneer het inplannen van een workshop mogelijk is

Bedankt voor je aanvraag!

MEELOOPDAGEN
(in groepsverband)

Klik op de foto voor meer informatie

bottom of page