top of page

VEEL GESTELDE VRAGEN

DSC_5872-Verbeterd-NR.jpg

Is het een probleem als mijn hond niet los kan lopen?

Voor een fotosessie is het geen enkel probleem als een hond niet los kan. Ik neem altijd een dun showlijntje mee waar de hond aan kan staan. Dit lijntje is makkelijk weg te werken in de nabewerking. Hierdoor lijkt het net of de hond los staat. Heeft de hond naast het niet los kunnen lopen ook moeite met interactie met andere honden, laat dit van te voren dan even weten. Daar kunnen we rekening mee houden bij het kiezen van een locatie. 

Is er een wachttijd voor het plannen van een fotosessie?

Wanneer de eerstvolgende mogelijkheid is voor het inplannen van een fotosessie verschilt per periode. Indien mogelijk is het wel het fijnste om in ieder geval een aantal weken voor de gewenste periode contact met mij op te nemen. Gaat het om een sessie met een jonge puppy of een oude hond, dan is het in sommige gevallen mogelijk om op kortere termijn een sessie in te plannen. 

Wat gebeurt er als er slecht weer wordt voorspeld voor de dag van de fotosessie?

Ongeveer 24uur voor aanvang van de fotosessie kijk ik wat voor weer er voorspeld wordt. In geval van slecht weer of extreme hitte neem ik dan contact op om een nieuwe datum in te plannen. Voor themashorts die maar een beperkte periode beschikbaar zijn probeer ik altijd al van te voren een alternatieve datum in te plannen zodat het nog mogelijk is om de sessie te houden voor het einde van een bloeiperiode. 

Wat moet ik meenemen naar een fotosessie?

Zorg er altijd voor dat je een lijn mee hebt om de hond vast te houden. Op veel van de locaties geldt er een aanlijnplicht. Verder is het altijd handig om dingen mee te nemen waarmee je de aandacht van de hond weet te krijgen. Denk aan bijvoorbeeld zijn of haar favoriete snoepjes of speeltje.

Diego2-web.jpg
DSC_4698-web.jpg

Is het ook mogelijk om een sessie in te plannen met een ander soort huisdier dan een hond?

In sommige gevallen is dit mogelijk in overleg. Ben je nieuwsgierig of het inplannen van een sessie met jouw huisdier kan, neem dan contact met mij op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Is het ook mogelijk om een sessie in te plannen als fokker met een nestje puppies?

 Dit is zeker mogelijk, mits het mogelijk is om op eigen terrein van de fokker een fotosessie te houden. Vanwege het gezondheidsrisico voor jonge pups doe ik deze sessies niet op een buiten locatie. 

Is het ook mogelijk om wall-art of andere afdrukken te bestellen?

Dit is zeker mogelijk. Bij het deluxe pakket ontvang je al een speciale box met afdrukken. Wil je graag ander soort of formaat afdruk, dan is dit ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden voor meer informatie. 

Zijn er ook cadeaubonnen beschikbaar?

Het is mogelijk om bij mij een cadeaubon te bestellen vanaf een bedrag van €50,-. Deze bon wordt ingepakt thuisbezorgd. Ben je last minute op zoek naar een cadeau, dan kan de cadeaubon ook digitaal worden toegezonden. 

DSC_7637-Verbeterd-SR.jpg
bottom of page