top of page
PAKKETTEN

Extra's

Extra hond: +€45,- per hond

Extra digitale foto: €20,- per foto

Extra digitale foto + afdruk (21 x 29,7 cm): €35,-

Locatie verder dan 40km vanaf Amsterdam (1107):
€0,40 per km

USB stick met alle gekozen foto's €25,-

Voor speciale wensen, zoals bijvoorbeeld het vastleggen van een nest puppies bij een fokker, kun je contact met mij opnemen

 

Wil je na afloop van de fotosessie 1 of meerdere foto's laten drukken als wanddecoratie? Dan is het ook mogelijk om deze via mij te bestellen. Vraag naar de mogelijkheden

Voorafgaand aan de fotosessie

Mooi licht en een mooie locatie zijn heel belangrijk voor een geslaagde fotosessie. In overleg kijken we samen waar we de fotosessie kunnen houden. Je mag een voorkeur aangeven voo foto's in de natuur of in de stad, waarna ik op zoek ga naar een mooie locatie. Daarna kiezen we een geschikte dag en tijdstip uit om de fotosessie in te plannen. 

 

Is er iets dat jouw hond spannend of eng vind (zoals nieuwe mensen of andere honden) dan hoor ik dit graag van te voren.

Dit hoeft geen probleem te zijn bij een sessie, maar het is wel iets waar we van te voren rekening mee kunnen houden.

Tijdens de fotosessie

Op de dag van de fotosessie ontmoeten wij elkaar op de locatie. In de meeste gevallen zal ik van te voren de locatie vast verkennen en een route uitstippelen. We lopen dan samen langs een aantal plekjes. Tussen het fotograferen door heeft de hond zo voldoende tijd om te ontspannen. 

De  fotosessies duren gemiddeld 1,5 uur, maar er geldt geen tijdslimiet.Ik probeer altijd de fotosessies niet onnodig lang te maken, omdat dit voor de hond meestal niet prettig is. Mocht de hond even tijd nodig hebben om op zijn gemak te zijn, dan nemen we daar gewoon de tijd voor.

Na afloop van de fotosessie

Bij de standaard sessies ontvang je binnen 3 weken na afloop van de fotosessie een selectie van 5 foto's die door mij zijn geselecteerd. Daarnaast is het mogelijk om nog een galerij te ontvangen met de overige geslaagde foto's die eventueel bij te bestellen zijn. Bij de deluxe sessies mag je zelf alle foto's uitkiezen. Hiervoor ontvang je binnen 3 weken na de sessie een galerij. Indien er ook afdrukken zijn besteld, krijg je bericht wanneer deze bij mij zijn aangekomen en wanneer deze op de post gaan.

Wil je een meer informatie over een fotosessie, vul dan vrijblijvend het aanvraagformulier in.
 

Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken 

WERKWIJZE

Wil je iemand anders een fotosessie cadeau doen? Geef dan een Nanuq Dog Photography cadeaubon! Cadeaubonnen zijn al verkrijgbaar voor een bedrag vanaf €50,-Cadeaubonnen zijn zowel in geprinte als digitale vorm verkrijgbaar. Voor meer informatie of specifieke wensen kun je een berichtje sturen via het contactformulier. Wil je direct een cadeaubon aanschaffen, klik dan hieronder op 'bestellen' en kies het gewenste bedrag. 

CADEAUBON
bottom of page