top of page

In de pers (eerste kwartaal 2023)

Mijn foto van puppy Zelda in de heide eindigde niet alleen bij de finalisten van de dog photography awards, daarnaast verscheen deze foto ook in dit artikel van My Modern Met


De Indonesische nieuwszender Liputan6 plaatste een artikel met daarin een serie foto's en achtergrondinformatie over mij als fotograaf.De Franse website WooPets plaatse een artikel over mij en een reeks van mijn foto's.In uitgave 4/2023 van ZoomNL magazine stond mijn foto van Nova de TamaskanNaast mijn foto van Nova, stond er nog een tweede artikel met foto's van onder andere mij in de 4/2023 uitgave van ZoomNL. Iets heel anders dan hondenfotografie, maar begin januari 2023 mocht ik deelnemen aan een Nikon dag georganiseerd door ZoomNL.Een Poolse fotografie blog schreef een stuk over mij en mijn werkCommentaires


bottom of page